Cursos psicodiagnòstic clínic

Els cursos actuals:

La resta dels cursos es publicaran pròximament

Consulteu la informació detallada per a cada curs.

Nota orientativa: Els cursos s’inicien quan hi ha un nombre d’alumnes suficient.

Les dates i horaris les fixen els docents per a cada grup d’alumnes, així que en certes ocasions, si el nombre d’alumnes ho justifica, es poden modificar.

També es poden organitzar cursos i seminaris en institucions, dins i fora de Catalunya.

Us animem a apuntar-vos als cursos, perquè les llistes d’espera s’omplin més ràpidament. Per això, s’ha d’omplir el formulari de la pàgina de contacte

Jornades previstes pel proper curs:

Es publicaran pròximament

 

ALTRES PROPOSTES

A l’ SCRIMP tenim membres que son professors de llarga experiència i poden oferir formació en el Test de Relacions Objectals, el Test de Pota Negra i altres Tècniques Projectives, si hi ha un nombre suficient d’alumnes interessats. També els nostres professors ofereixen assessorament i supervisió en tècniques projectives, i assessorament a professionals de l’educació i l’ensenyament.

La formació arreu de Catalunya de diferents camps professionals com sanitat, ensenyament, treball social i justícia, sempre sota demanda, es planifica depenent del lloc a on el professor s’hagi de desplaçar, en coordinació amb la institució o les persones que fan la demanda.

My Agile Privacy
Aquest lloc utilitza «cookies» tècniques per a millorar l'experiència de l'usuari. En fer clic en "Acceptar", s'autoritzen totes les d'elaboració de perfils. En fer clic en "No accepto" es desactiven totes les «cookies» d'elaboració de perfils.
Advertencia: algunas funciones de esta página pueden estar bloqueadas como resultado de sus opciones de privacidad.