Saltar al contenido →

Qui som?

La Societat Catalana de Rorschach i Mètodes Projectius, fundada l’any 1975, és una societat científica sense afany de lucre, dedicada a promoure l’ús, la investigació i la docència en l’àmbit del Psicodiagnòstic i, de manera especial, dels Mètodes Projectius i del Test de Rorschach.

Està integrada per un grup de professionals que, en el camp del psicodiagnòstic clínic, l’ensenyament i els recursos humans a l’empresa, utilitzen aquestes eines.

És membre de la International Rorschach Society i de la Sociedad Española del Rorschach y Métodos Proyectivos, autoritza alguns dels seus membres per a exercir la docència del Rorschach segons el Sistema Comprehensiu de J.Exner.

Juntament a la formació en Rorschach, l’SCRIMP, mitjançant els professors autoritzats, ofereix formació en d’altres Tècniques Projectives i en tècniques de diagnòstic i valoració per a la clínica, l’entorn escolar i l’àmbit empresarial.

A més de la formació específica, l’SCRIMP organitza sessions científiques, jornades i seminaris per a professionals interessats en el psicodiagnòstic en general.

JUNTA DE GOVERN

A la darrera Assemblea Anual Ordinària del 16/3/19 ha sortit aprovada la nova Junta, formada per:

Presidenta: Yolanda González Rivero

Secretària: Teresa Roura

Tresorer: Silvio Sember

Vocal Promoció: Alice Mascia

Vocal Promoció: Martha Ortega Minaya

Vocal Ensenyament: Begoña González

Vocal Ensenyament: Consuelo Liberal