Presentació d’un nou llibre sobre el joc

Benvolguts companys:

Ens complau convidar-vos a la presentació d’un llibre de les nostres companyes Rosa Royo, Teresa Pont i Lucy Jachevasky, sobre la teoria i la tècnica del joc en la clínica actual.

La presentació tindrà lloc a l’Institut Universitari de Salut Mental Vidal i Barraquer dijous que ve 10 de febrer:

Il·lustrat amb abundants vinyetes clíniques, mostra els camins que segueix el joc en nens sense dificultats i els punts d’inflexió que poden generar problemes psicopatològics. La psicologia evolutiva, interrelacionant-la amb models psicoanalítics del desenvolupament, dona suport a les observacions.

S’inclou una reflexió sobre el progrés del joc i les joguines, mostrant la continuïtat històrica i les seves vicissituds, fins a les actuals joguines tecnològiques. S’incorporen també una mirada des d’una perspectiva sistèmica-constructivista i des de la pràctica d’art-teràpia.

Peça central del llibre és la presentació que professionals, d’àmplia experiència, fan del joc des de cinc corrents significatius i actualitzades de la psicoanàlisi: freudiana, kleiniana, lacaniana, winnicottiana i relacional. Els autors desenvolupen una part teòrica contextualitzant el joc, la seva funció i naturalesa; una altra pràctica, analitzant una mateixa sessió de joc per a mostrar la seva manera de comprendre-ho i utilitzar-ho segons el seu paradigma teòric i les seves visions personals.

Esteu tots convidats!

La Junta de l’SCRIMP

My Agile Privacy
Aquest lloc utilitza «cookies» tècniques per a millorar l'experiència de l'usuari. En fer clic en "Acceptar", s'autoritzen totes les d'elaboració de perfils. En fer clic en "No accepto" es desactiven totes les «cookies» d'elaboració de perfils.
Advertencia: algunas funciones de esta página pueden estar bloqueadas como resultado de sus opciones de privacidad.